Skip to content

Miks me testime?

  • by

 

2015-04-12 16.46.12

Me oleme oma teekonna alguses ning enne, kui asume avalikult kõiki oma trennidesse kutsuma, tahame oma ideed testida. Selleks korraldame proovitreeninguid, mille abil loodame välja selgitada, kas inimestele meeldib treenida oma kodus ja kas neile sobib, kui treener neid samal ajal juhendab veebi kaudu. Paljud on kogenud, et  Internetist võib leida tohutul hulgal treeningvideosid ja sporditeemalisi kirjutisi, kuid enda jaoks sobiva leidmine ei ole lihtne. Pealegi on need enamasti mõeldud kõigile ja just Sulle suunatud isiklik juhendamine neis puudub.

BodyART’i oleme proovimiseks välja valinud mitmekesiste harjutuste pärast – siin on harjutusi nii joogast, füsioteraapiast kui ka klassikalisest jõutreeningust. Vaja on vaid omaenda keha ja treeningmatti. BodyART’iga varem kokkupuutunud  treenijatel on proovitreeningutes lihtsam, kuid siiski ei ole see keeruline trenn ja ka esimesel korral on võimalik hästi hakkama saada. Enamasti küsivad treenerid trenni alguses, kas keegi on esimest korda ja sel juhul näitab treener ette selliseid hajutusi, mis on jõukohased ja motiveerivad erinevate tasemetega osalejatele. Enne trenni algust anna alati märku oma vigastustest, siis saab treener teatud harjutuste tegemisel pakkuda  Sinule sobivat varianti.

Tavaliselt toimuvad meie proovitreeningud üks kord nädalas. Teeningute vahepeal täiustame ja parandame oma IT-lahendust. Proovitreeningute toimumise päevaks oleme praegu valinud pühapäeva, sest just see päev on tundunud osalejatele kõige sobilikum.

BodyART’i puhul on oluline teada veel seda, et seda treeningut ei saa juhendada iga treener, vaid spetsiaalse bodyART’i treenerite koolituse läbinud inimene: http://www.bodyartschool.ee/treenerid/. Kui on huvi proovida bodyART’i mõnes spordiklubis, siis nende  klubide nimed on siin: http://www.bodyartschool.ee/klubid/.

Ootame kõikidelt meie proovitreenigutes osalejatelt tagasisidet, sealhulgas kriitikat. Palun kirjuta meile oma  muljetest, arvamustest ja ettepanekutest, oleme tänulikud iga mõtte eest!